Gratis verzending vanaf
€75,- in Nederland
Plantgarantie
De beste kwaliteit planten vers van de kwekerij!
Bezorging in NL, BE & DE
Ma-vrij bereikbaar tussen: 08:00 - 12:00

FAQ

Tuinplanten

Kamerplanten

Bezorgen

Betalen

Bestellen

Garantie en retourneren

Cadeaubon

Corona

Tuinplanten

Kamerplanten

Bezorgen

Betalen

Bestellen

Garantie en retourneren

Cadeaubon

Corona

Hoelang kan ik mijn haagplanten in pot boven de grond houden?
+

Haagplanten zijn bij tuinplantenloods.nl te koop in pot en als planten uit de volle grond het zogenaamde wortelgoed.

Haagplanten in pot kunnen het hele jaar door geplant worden. Deze planten kunnen zolang als je wilt boven de grond blijven staan. Zorg er wel voor dat de haagplanten water krijgen zodat de pot met grond van de haagplant niet uitdroogt. Het beste is natuurlijk om de haagplanten zo snel mogelijk aan te planten zodat hij weer lekker in zijn vertrouwde omgeving en voedingstoffen kan opnemen. Dat zorgt ervoor dat de haagplant lekker gaat wortelen in de grond en kan uitgroeien tot een mooie haag.

Hoelang kan ik mijn haagplanten met blote wortel boven de grond houden?
+

De haagplanten uit de volle grond het zogenaamde wortelgoed kan niet lang boven de grond staan. Wij kunnen de wortelgoed hagen leveren van ongeveer begin november tot en met april. Dan zijn de haagplanten namelijk in rust en kunnen ze prima geplant worden. Wij leveren de wortelgoedhagen met plasticzakken om de wortels om te zorgen dat de planten niet uitdrogen. Mocht je de haagplanten niet gelijk in de volle grond zetten, leg de haagplanten dan op een koele beschutte plek. Dat voorkomt dat de wortels zullen uitdrogen. Op deze manier kunnen de haagplanten maximaal 3 dagen boven de grond blijven. Wanneer je gaat aanplanten haal dan niet ineens alle haagplanten uit de plastics zak maar plant ze één voor één. Geef na aanplanten voldoende water.

Wat is een vaste plant?
+

Vaste planten zijn planten die s’winters boven de grond afsterven. Niet getreurd! In het voorjaar komen de plantjes na hun winterslaap weer naar boven. Er zijn ontzettend veel vaste planten, iedereen heeft er wel een aantal in zijn tuin staan. Vaste planten kunnen niet ontbreken in jouw tuin, het zijn planten die lang en op verschillende periodes bloeien het hele jaar. Wanneer jij de juiste keuzes maakt kun je het hele jaar genieten van bloeiende planten in jouw tuin.

Wanneer kun je vaste planten het beste aanplanten?
+

Vaste planten kun je in principe het gehele jaar door aanplanten mits het niet sneeuwt, vriest of als de grond nog bevroren is. Wanneer je de planten hebt aangeplant en het daarna gaat vriezen is dat geen probleem. Wanneer je niet winterharde vaste planten wilt aanplanten adviseren wij dit in het voorjaar te doen. Planten uit de volle grond kunnen wij leveren van november tot ongeveer april afhankelijk van de temperatuur en de voorraad. Wanneer het heftig vriest zullen wij de levering in overleg met jou uitstellen.

Kan ik vaste planten in de winter planten?
+

Ja, dat kan zeker. Als het niet sneeuwt of vriest kan jij gerust aan de gang gaan.

Mijn vaste planten zien er niet zo uit als op het plaatje. Klopt dat?
+

Ja, dat kan heel goed kloppen. Vaste planten sterven plat gezegd af in de winter. Neem bijvoorbeeld een Siergras zoals de Cortaderia met zijn fantastische pluimen in de zomer en het voorjaar. Deze siergras wordt over het algemeen teruggesnoeid om de groei in het voorjaar te bevorderen. Hij komt dan compacter en voller terug omdat hij in de winter minder energie heeft hoeven leveren.

Mijn bestelde vaste plant is kleiner dan verwacht. Hoe komt dat?
+

Dit gebeurt voornamelijk in het voorjaar. Wij snappen de teleurstelling maar dit heeft de kweker met een reden gedaan. Vaste planten worden door de kwekers teruggesnoeid zodat de groei wordt bevorderd in het voorjaar. Snoei geeft bloei en zodoende komt jouw nieuwe vaste plant sterker en voller terug. Daarnaast heeft de plant meer energie om nog groter te groeien dan het jaar ervoor.

Ook later in het seizoen worden de vaste planten weer teruggesnoeid zodat jij kan genieten van een tweede bloeiseizoen in hetzelfde jaar.

Mocht je toch denken dat er iets mis is met jouw nieuwe vaste planten. Neem dan contact op met de klantenservice via de mail of de chatfunctie op de website.

Standplaats in de Zon, halfschaduw en schaduw. Hoeveel zon uren zijn dat ongeveer?
+

Meer dan 5 uur zon? Dan spreken we van een zonnige standplaats. 3 tot 5 uur zon? Geef de plant maar een plekje op een plek met halfschaduw. Als er op een plek minder dan 3 uur zon aanwezig is spreken we van een plek in de schaduw.

Kan ik mijn klimplant gebruiken als bodembedekker?
+

Ja, dat kan zeker. Vaak worden klimplanten gebruikt om tegen een schutting, pergola, gaaspanelen of poortbogen te laten groeien. Dit geeft een fantastisch effect omdat veel klimplanten bloeien met verschillende prachtige bloemen. Wanneer je een klimplant over de grond laat groeien fungeert hij prima als bodembedekker. Een ideale plant als je op zoek bent naar tuinplanten voor in jouw natuurlijke wilde tuin.

Kan ik mijn planten laten aanplanten in mijn tuin?
+

Ja, dat kan zeker. Wij werken met gespecialiseerde hoveniers. Wil jij jouw planten laten aanplanten in de tuin is dat in overleg mogelijk via ons. Hiervoor ontvangen wij graag de lijst met planten die je wilt bestellen en wilt laten aanplanten. Op basis daarvan zullen wij een offerte voor je maken. Graag een gedetailleerde omschrijving van jouw wensen op de mail naar info@tuinplantenloods.nl. Aanplantklussen zullen niet binnen 3-5 werkdagen gerealiseerd kunnen worden aangezien wij afhankelijk zijn van de planning van onze hoveniers.

Kan ik klimplanten combineren met andere klimplanten?
+

Ja dat kan heel goed. Let er alleen wel op dat bloeiende klimplanten vaak liever in de zon staan. Wil jij jouw klimplant in de schaduw planten. Ga dan voor een Hedera soort. Deze zijn ook beschikbaar in verschillende varianten. Je hebt ze met donkergroen blad maar ook met mooi bontblad. Zo creëer jij alsnog een kleurenspektakel in jouw tuin.

Wanneer snoei ik mijn klimplant?
+

Het is belangrijk om te weten of de klimplant in het voorjaar of in de zomer bloeit. Bij bloei in het voorjaar snoeien na de bloeiperiode en bij bloei in de zomer direct na de winter terugsnoeien.

Klimplanten zoals de Hedera de meest bekende klimop zonder bloemen, kunnen in het voorjaar en de zomer steeds worden teruggesnoeid. Zo zorg je voor een mooie compacte en dichte klimop-haag. De oude bladeren kunnen in de winter worden gesnoeid. Heb jij bladverliezende klimplanten of wil je de kopen houdt dan in je achterhoofd dat je de verkeerd groeiende stengels in de winter kan verwijderen mits het niet vriest.

Wanneer moet ik mijn rozen snoeien?
+

Half maart mits het niet vriest en er ook geen strenge vorst wordt verwacht.

Waarom moet ik mijn rozen snoeien?
+

Een roos wilt eigenlijk maar drie dingen. Veel zon, veel water en eigenlijk zwaar mishandeld worden. Heb dus geen medelijden met jouw rozen en zet die schaar er maar in. Snoei de takken van de rozen ongeveer 20 centimeter terug. Dit doe je bij alle takken. Er wordt veel gezegd dat je de takken bij het 3de oog vanaf de grond moet terugsnoeien. Dat hoeft dus niet. Kijk gewoon naar de lengte van de takken die blijven staan. Er zitten automatisch nog knoppen op en daar gaat de roos weer op uitlopen en vertakken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Wat is een heester eigenlijk?
+

Een heester is een sjiek woord voor een struik. In de winter blijven struiken boven de grond en sterven dus niet af.

Vaste planten zijn planten die s’winters boven de grond afsterven.

Wanneer kan ik mijn struiken planten?
+

Struiken die in een pot worden geleverd kunnen het gehele jaar door zonder risico worden geplant mits het niet sneeuwt, vriest of er nog vorst in de grond zit.

Struiken vanuit de volle grond zijn beschikbaar van november tot en met april. De struiken doen dan hun winterslaap en zijn dan in rust. De ideale tijd om dan ook geplant te worden.

Is de hoogtemaat van mijn struik inclusief of exclusief de pot?
+

Tuinplanten worden ten alle tijden gemeten vanaf de grond. De hoogte maat wordt dus berekent vanaf de pot en is dus exclusief de pot.

Bij kamerplanten is het andersom en wordt er vanuit de kwekers gemeten inclusief de pot. Zodoende doen wij het ook.

Houdt wel rekening bij de tuinplanten dat de maat bij levering in verschillende periodes kan variëren. Snoei geeft bloei. De kwekers snoeien hun gewassen daarom vaak terug zodat hij een mooie volle plant in je tuin krijgt. Hier is misschien niet direct iets van te zien maar zodra je de plant in de grond zet zal deze in het voorjaar flink extra groeien door de energie die hij in de herfst en winter niet nodig heeft gehad. Je hebt dus kans dat in het najaar en de winter de planten bij levering kleiner kunnen zijn.

Mijn blauwe hortensia kleurt roze, en nu?
+

Wanneer jouw blauwe hortensia niet blauw maar naar roze kleurt, wil dat zeggen dat de grond waarin die staat niet zuur genoeg is.

Om de hortensia zijn blauwe kleur weer terug te laten krijgen kan je verschillende dingen proberen. De ouderwetse manier is om roestige spijkers in de grond te steken. Je hebt kans dat hij blauwer gaat worden. Je kan zure potgrond toevoegen aan de grond rondom de hortensia. Kijk wel uit voor planten die eromheen staan of gebruik maken van Hortensia blauwmaker. Dit is een organische meststof die zorgt dat de grond rondom de hortensia zuurder wordt en jouw hortensia weer blauw maakt.

Hoe vaak en hoeveel moet ik mijn kamerplanten water geven?
+

Dat is een vraag die iedereen zichzelf wel eens stelt. Het is moeilijk te bepalen want elke kamerplant is anders. Als jij je vasthoudt aan de volgende basisregels dan kom je een heel eind.

Probeer te achterhalen wat voor kamerplant je hebt. Over het algemeen komen bestaan er 2 soorten. Tropische en vetplanten. Check?

Tropische planten komen vaak uit regenwouden. Dat wil zeggen dat de plant komt van een plek waar de luchtvochtigheid hoog is en super veel en regelmatig regen valt. Deze kamerplanten lusten dus wel een flink slok water op zijn tijd. Doe dit ook weer niet te vaak want wanneer de wortels onder water komen te staan, verzuipt de plant en gaan de wortels rotten.

Nog een truc om te meten of deze kamerplanten water nodig hebben is door jouw vingers in de potgrond van de kamerplant te steken. Wanneer de potgrond vochtig aanvoelt en aan je vingers blijft plakken heeft de plant het over het algemeen nog naar zijn zin. Wacht nog een aantal dagen. Is de grond kurk droog wordt het tijd om de gieter te pakken.

Vetplanten daarentegen slaan hun water op in de bladeren of wortelknollen. Dit doen ze als een soort reserve aangezien deze planten vaak uit zeer droge gebieden komen waar water beperkt is. Deze hebben dus niet zoveel water nodig en kunnen wel een tijdje zonder. Voel 1x per week of de grond kruk droog is en geef ze daarna een slokje water. Bij deze planten geldt de vuistregel beter te weinig dan veel te veel ze houden namelijk echt niet van natte voeten.

Naast de bovenstaande tips zijn er nog een aantal factoren om rekening mee te houden. Staat de plant op een donkere plek dan heeft hij minder vocht nodig, hij verbruikt dan ook minder. Heb jij de verwarming constant hoog staan zal jouw kamerplant meer water nodig hebben dan wanneer je de verwarming op 16 graden hebt staan. De luchtvochtigheid in huis speelt ook een rol. Hoe vochtiger het bij jou thuis is hoe minder water de plant nodig heeft. En als laatste de grootte van de plant. Hoe groter de plant hoe meer water hij verbruikt.

Welke temperatuur van het water is het beste voor mijn kamerplant?
+

Houdt de temperatuur van het water gelijk aan de kamertemperatuur binnenshuis. Van te koud water kan jouw kamerplant een knauw krijgen en zorgen voor een bruine of gele verkleuring van het blad of zelfs bladuitval.

Wanneer geef ik mijn kamerplanten water?
+

Geef jouw kamerplant water in de ochtend. Zeker in de zomer is het dan nog lekker koel binnen. Wanneer je op een warme dag de plant te koud water geeft kan hij in een shock raken. Hierdoor kan verkleuring van het blad ontstaan of zelfs bladverlies.

Kamerplanten sproeien?
+

Ja kamerplanten besproeien met een plantenspuit. Ten eerste spuit je stofdelen van het blad af waardoor het blad weer mooi gaat glanzen. Het spuit eventuele luis van het blad af die jouw plant kunnen aantasten en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid rond de plant hoger is. Doordat jij in de winter de verwarming lekker hoog zet zodat jij er warmpjes bij zit, vindt de kamerplant dat minder fijn. Door een sproeibeurt zal hij het beter naar zijn zin hebben.

Wat betekent de planthoogte van de kamerplant die ik geleverd krijg?
+

In tegenstelling tot de tuinplanten worden de kamerplanten geleverd met een planthoogte inclusief de pot. De hoogte wordt dus gemeten vanaf de onderkant van de pot tot de top van de plant.

Kan ik mijn kamerplanten laten aanplanten?
+

Ja, dat kan zeker maak gebruik van onze oppotservice. Onze oppotservice wordt als apart artikel aangeboden op onze website. De plant zal opgemaakt worden inclusief kamerplanten potgrond en wordt afgewerkt met hydrokorrels. Wanneer je 3 planten wilt bestellen en laten oppotten, kies je 3x de oppotservice bij jouw bestelling. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een ALL-IN-1 kamerplant.

Wanneer worden mijn planten geleverd?
+

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 3-5 werkdagen vers bij je thuis af te leveren. Wegens enorme drukte kan de levertijd momenteel oplopen tot 7 werkdagen. Dit kan zijn met een postorderbedrijf zoals DHL en PostNL of grotere bestellingen met onze eigen bezorgservice. Wij zijn ook maar mensen, er kan heel soms wel iets verkeerd gaan. Vertraging bij het postorderbedrijf of een menselijke fout bij ons zelf. Mocht je vragen hebben stuur een mail naar info@tuinplantenloods.nl of neem contact op via onze chatfunctie.

Hoe zorgen jullie dat de kwaliteit van de planten goed blijft bij de verzending?
+

Voor de planten die worden verzonden met een postorderbedrijf hebben wij speciale verpakkingen laten ontwikkelen die ervoor zorgt dat jouw planten ongedeerd bij je aankomen. Wanneer wij zelf bezorgen zorgen we ervoor dat de planten goed worden gezekerd zodat de planten niet beschadigen.

De track & trace geeft aan dat mijn bestelling is aangekomen maar ik heb niks ontvangen, wat nu?
+

Wij gaan er vanuit dat alle bestellingen netjes bij je thuis worden bezorgd. Jammer genoeg gaat er ook bij de postorderbedrijven wel eens iets mis. Breng ons via de mail of via de chat op de hoogte. Wij zullen een onderzoek starten om te achterhalen wat er gebeurd is. Mochten wij de bestelling niet kunnen terugvinden? Dan sturen wij uiteraard een nieuwe bestelling.

Kan ik bezorginstructies voor mij bestelling doorgeven.
+

Je kan het altijd proberen! Niet geschoten is altijd mis. Grotere bestellingen worden door onze eigen bezorgservice geleverd. Mocht je een grotere bestelling hebben geplaatst en wordt jouw bestelling door ons zelf geleverd zullen wij onze bezorger instrueren. Wanneer jouw bestelling wordt geleverd door het postorderbedrijf adviseren wij een briefje achter te laten op de deur met een bezorginstructie. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de bezorger van het postorderbedrijf gehoor geeft aan de instructie.

Kan ik een levertijd kiezen?
+

Aangezien wij zowel met postorderbedrijven, onze vaste koerier als onze eigen bezorgservice werken is het niet mogelijk om een levertijd te kiezen. Voor de levering zal je van ons, het postorderbedrijf of onze vaste koerier een tijdsindicatie ontvangen waarin er die dag geleverd zal gaan worden.

Op welke manieren kan ik betalen bij Tuinplantenloods.nl?
+

Bij Tuinplantenloods.nl kan je veilig betalen via de volgende betaalmogelijkheden: Ideal, Paypal, Klarna achteraf betalen, Visa, Mastercard, American Express, Maestro en Bancontact. Contante betaling bij levering is geen optie op de website. In overleg kunnen wij wellicht een uitzondering voor je maken.

Hoe kan ik planten bestellen via Tuinplantenloods.nl?
+

Kijk rustig rond op de website van Tuinplantenloods.nl. Beeld je in hoe onze kamerplanten en tuinplanten bij jou in de kamer en/of tuin komen te staan. Voeg ze vervolgens toe aan de winkelwagen. Bekijk jouw winkelwagen. Niks vergeten? Voer jouw gegevens in. En betaal jouw bestelling veilig met Ideal, paypal of een van onze andere veilige betalingsmogelijkheden. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, ontvang je per mail een bevestiging van jouw bestelling. Wanneer we jouw bestelling versturen met een postorderbedrijf ontvang je de track & trace code per email. Wanneer wij het met onze eigen bezorgservice leveren ontvang je minimaal een dag voor levering een tijdsindicatie van levering per mail. Een kind kan de was doen!

Kan ik korting krijgen op mijn planten?
+

Onze planten, accessoires en aanverwante artikelen worden al zeer scherp aangeboden. Wil jij grotere aantallen bestellen dan kunnen wij altijd kijken wat er mogelijk is.

Stuur jouw lijst met planten en aanverwante artikelen naar ons toe en wij maken een passende offerte voor je. Je kan jouw lijst sturen naar info@tuinplantenloods.nl.

Mijn bestelling wordt geleverd door jullie eigen bezorgservice, hoe werkt dat?
+

Na beoordeling van jouw bestelling beslissen wij of we het verzenden met het postorderbedrijf of met onze eigen bezorgservice. Wanneer wij jouw bestelling leveren met onze eigen bezorgservice ontvang je de dag voor levering een e-mail met de tijdsindicatie hoe laat er bij jou geleverd gaat worden. Wij doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze planten en in overeenstemming met onze kwekers proberen wij het zo in te regelen dat de plant zo vers als mogelijk bij jou aan komt.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik nu doen?
+

Onze excuses! Wij zijn je zeker niet vergeten. Het volgende kan er aan de hand zijn:

• De bevestigingsmail is in jouw spambox terechtgekomen.

• Het e-mailadres is per ongeluk verkeerd ingevuld.

• We blijven mensen en ook geautomatiseerde computersystemen zijn niet altijd even betrouwbaar. Zodoende kan er soms helaas wel iets fout gaan.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
+

Ja, dat kan zeker. Na het afspreken van een afhaal dag en tijd kan jouw bestelling afgehaald worden op de Voshol 2, 2771 NK in Boskoop. Wij hebben geen planten op voorraad, je kan dus geen planten uitkiezen op de vestiging. Wij zijn geen fysiek tuincentrum maar een online tuincentrum. Mocht je snel planten nodig hebben, kunnen wij altijd kijken of het mogelijk is om de planten de volgende dag bij ons af te halen.

Kan ik achteraf betalen?
+

Zeker! Kies voor Klarna.

Leveren jullie mijn bestelling gratis?
+

Wanneer jij boven de €75,- besteld zullen wij jouw bestelling gratis leveren. Zit je qua bestel bedrag onder de €75,- dan zullen er aan het einde van de bestelling €11,99 bezorgkosten berekend worden.

Kan ik op factuur betalen?
+

Betalen op factuurbasis is mogelijk voor bedrijven. Stuur een mail met jouw gewenste producten naar info@tuinplantenloods.nl dan kunnen wij je een offerte sturen welke via de mail wordt toegestuurd.

Hanteren jullie een minimum bestelbedrag?
+

Nee. Onder de € 75,- betaal je € 11,99 verzendkosten, daarboven leveren wij gratis.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?
+

Ja, op Tuinplantenloods.nl zijn alle planten inclusief 9% BTW. Op alle niet-levende producten zoals potgrond en sierpotten zit 21% BTW.

Sturen jullie de factuur mee met mijn bestelling?
+

Nee, in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen ontvang jij de factuur per mail. Wij proberen papierverspilling zo veel mogelijk in te perken.

Kunnen wij langskomen om planten uit te zoeken?
+

Je bent altijd welkom om een bakje koffie te komen drinken. Helaas hebben wij geen voorraad op de vestiging. Onze planten worden lekker vertroeteld op de kwekerijen. Je kunt jouw bestelling wel plaatsen en in overleg de planten komen afhalen. Gezellig! Tot snel.

Kwekersgarantie
+

Onze kamerplanten en tuinplanten komen 100% vers van onze gespecialiseerde kwekers. Al onze planten komen vers van het land of uit de kas van de kweker. Alvorens de planten worden overgedragen vindt altijd eerst een kwaliteitscontrole plaats bij de kweker. Wij werken met levende producten en daardoor is elk plant exemplaar uniek. Wij doen ons best om alle planten te leveren zoals op de foto’s echter groeit niet elke plant hetzelfde en kan dit dus iets afwijken.

Leveringsgarantie
+

Jouw nieuwe planten worden met veel zorg voor je ingepakt en klaar gezet voor transport. De levering zal plaatsvinden met een transportbedrijf of onze eigen bezorgdienst. Boven de € 75,- leveren wij gratis. Onder de € 75,- betaal je € 11,99 verzendkosten. Zijn jouw kamerplanten of tuinplanten helaas toch beschadigd aangekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@tuinplantenloods.nl . Wij ontvangen graag een foto van het beschadigde product. Na beoordeling van de foto zullen wij reageren en wellicht een passende oplossing bieden. De kosten voor het retourneren van producten aangekocht bij Tuinplantenloods.nl is altijd voor de koper. Het product dient in dezelfde verpakking te worden teruggezonden en onbeschadigd aan te komen. Is dit wel het geval zal Tuinplantenloods.nl beoordelen in welke staat het product is en beslissen welk percentage er zal worden teruggestort.

Herroepingsrecht uitsluiting
+

Consumenten hebben het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren. Maar bederfelijke producten (versproducten), zoals onze planten, zijn uitgezonderd van dit recht. Daarom staat in onze algemene voorwaarden: artikel 8.2.d. “Onze verse producten kunnen niet geretourneerd worden, omdat deze snel bederven of verouderen”.

Garantie
+

Tuinplantenloods.nl staat voor de kwaliteit van al zijn producten. Zoals eerder bij de kwekersgarantie beschreven zijn planten levende producten en is niet elke plant identiek aan de getoonde foto’s op de website.

Wij geven 14 dagen plantgarantie indien je een foto maakt van de plek waar je de plant hebt geplaatst. Deze foto mag Tuinplantenloods.nl gebruiken voor Socialmedia of plaatsen op de website. Te allen tijde zullen wij de klant eerst advies geven om de plant er weer bovenop te helpen. Zorg er wel voor dat je alle verzorging naar eer en geweten te hebben gevolgd. Wij zullen je na de verzorging dagelijks of wekelijks om een foto vragen. Blijkt dat de plant het daarna niet gaat redden zullen wij een passende oplossing bieden. Alle communicatie zal verlopen doormiddel van foto’s van de producten o.v.v. het ordernummer te sturen naar info@tuinplantenloods.nl.

Klachtenprocedure
+

Tuinplantenloods.nl zet zich samen met alle kwekers inom klachten 100% te voorkomen. Echter werken we met mensen en kan er een enkelekeer misschien iets misgaan. Mocht je een klacht hebben ontvangen wij graag eenmail met foto’s van het product en o.v.v. het ordernummer kan je deze sturennaar info@tuinplantenloods.nl. Na ontvangst van jouw e-mail streven wij ernaar om jouw klacht binnen eenaantal werkdagen te behandelen.

Wij hanteren voor alle artikelen die je bij ons kooptde wettelijke garantie.

De planten die jij bijTuinplantenloods.nl koopt worden met alle zorg verwerkt en geleverd. Wij doener alles aan om de kwaliteit hiervan te waarborgen.

Wordt er standaard een pot mee geleverd met de kamerplant?
+

De kamerplanten worden geleverd in de kweekpot waarin ze worden gekweekt. Als jij dit goed genoeg vindt om neer te zetten is dat zeker een optie. Naast alle mooie kamerplanten hebben wij ook een mooi assortiment sierpotten die je kan mee bestellen met de plant. Dan ben jij in een keer klaar en ontvang jij het totaalplaatje in één keer.

Cadeaubon Tuinplantenloods.nl kopen
+

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, jubileum, bruiloft of andere mooie gelegenheid? Geef een plant cadeau. De keuze is reuze dus wij begrijpen dat het lastig is om de juiste plant te kiezen voor de ontvanger.

Geef daarom de Tuinplantenloods.nl cadeaubon. Zo kan de persoon die de cadeaubon krijgt zelf zijn planten voor binnen en/of buiten kiezen. Welke vers van de kweker bij hun worden thuisbezorgt. Zo krijgt de persoon die de cadeaubon ontvangt, een cadeau dat helemaal naar zijn smaak is. En waarvan hij/zij of beide nog jarenlang plezier hebben.

Groot assortiment kamer,- en tuinplanten
+

Tuinplantenloods.nl heeft een heel groot assortiment van kamer,- en tuinplanten. Dus wanneer jij een cadeaubon bestelt heeft de ontvanger ruime keuze om een plant uit te kiezen. Wanneer het warmer wordt gaat iedereen de tuin in om de tuin aan te pakken. Zodra het kouder wordt wilt iedereen het binnen gezellig maken en zoekt automatisch naar nieuwe kamerplanten. Dus is de cadeaubon een ideaal cadeau om te geven.

Vers van de kwekerij bij de ontvanger thuis
+

Geen gesjouw, geen vieze auto en een super gaaf cadeau in of om de woning voor de ontvanger. Wij zorgen dat de planten vers van de kweker bij de ontvanger in huis komen.

Zijn jullie nog te bereiken?
+

Uiteraard! Wij laten ons niet tegenhouden door het virus. Via e-mail en chat zijn wij over het algemeen bijna 24/7 te bereiken. Je kan zelfs jouw bestelling op afspraak nog bij ons afhalen.

Kunnen de planten ook Corona krijgen?
+

De plant kan een drager zijn van het virus. Echter overleven de deeltjes die eventueel op de planten zouden zitten het niet langer dan een paar uur. Aangezien de planten er minimaal 24 uur over doen voordat ze bij jou worden bezorgd, geeft dit geen enkel risico.

Jouw vraag niet gevonden?

Neem contact op